Beat Saber – Speltips

Släpp loss och upplev en värld fylld av rytm och färg

BeatSaber är en rytmisk resa i neon
Ge dig ut på en rytmisk resa i neon

Beat Saber är det ultimata VR rytmspelet som har fångat spelarnas fantasi sedan det först släpptes 2018 av Beat Games. Spelet tar dig med på en resa genom en färgsprakande värld där du i takt med musiken klyver sönder flygande kuber. Men Beat Saber är så mycket mer än bara ett spel – det är också ett fantastiskt sätt att komma i form och utmanar dig själv på flera nivåer. Beat Saber finns tillgängligt till Oculus Quest, Meta Quest 2, Meta Quest Pro och Playstation VR 2. Tyvärr finns inte Beat Saber tillgängligt till Pico 4 idag men det finns tillgängligt på SteamVR och därmed funkar det med alla headset för PCVR

Känn musikens rytm

Beat Saber är ett VR spel som passar alla, oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare. Det är lätt att förstå och komma igång, men samtidigt utmanande nog att hålla dig engagerad i timmar. När du har valt din favoritlåt och svårighetsnivå, slungas du in i en dynamisk och färgsprakande värld där kuber flyger mot dig i takt med musiken.

Din uppgift är enkel – använd dina röda och blåa sablar för att klyva de röda och blåa kuberna i rätt takt. Med pilar och prickar på vissa kuber blir spelet svårare. Du sätts på prov när du måste träffa kuberna i både rätt riktning och färg. Dessutom finns det bomber att undvika och väggar att parera, vilket gör att du verkligen måste röra på dig för att klara av hindren. Ju mer du övar, desto bättre känner du rytmen i kroppen. Snart kommer du att klyva kuberna som en sann mästare.

Beat Saber är en effektiv träningsupplevelse

Detta fantastiska VR spel är mer än bara ett vanligt spel – det är också en fantastisk träningsupplevelse. Låtarna är korta, vilket ger variation på träningen samtidigt som du utmanar dig själv genom att klara av olika svårighetsgrader. Ju högre svårighetsgrad du väljer, desto mer utmanande blir spelet och ju större träningsutbyte får du. Faktum är att det är en riktigt effektiv träningsmetod. Om du använder det rätt kan du förvänta dig att bränna en hel del kalorier medan du har kul!

Nå din fulla potential

Beat Saber ger dig alltid nya utmaningar och möjligheter att bli bättre. Om du gillar att tävla finns det ett spelläge där du kan utmana dina vänner eller slumpmässiga motståndare i realtid. Visa upp dina färdigheter för hela världen genom att vara med på globala topplistor och kämpa om förstaplatsen. För att bli bättre kan du använda kampanjläget där du gradvis utvecklas som spelare genom att klara olika utmaningar. Det finns även möjlighet att spela i 360°, då har du inte längre spelplanen framför dig utan runt om dig. Du utvecklas gång för gång i din egen takt tills du når din fulla potential.

Beat Saber Grepp för Oculus Quest 2
Med Beat Saber Grepp får du bättre träffar.
För Meta Quest 2
ZyberVR Beat Saber för Meta Quest Pro
Beat Saber Grepp ger dig en bättre spelupplevelse.
För Meta Quest Pro
Ansiktsmask/Svettband i tyg för VR

Finns Beat Saber till ditt headset?

Beat Saber gör din spelstund fantastisk och finns tillgängligt för dig som spelar Oculus Quest, Meta Quest 2, Meta Quest Pro eller Playstation VR 2. Beat Saber finns inte tillgängligt för Pico 4 men via Steam VR så kan man avnjuta det även i Pico 4. Vill du förhöja din spelupplevelse ytterligare lägger du till Beat Saber Grepp som du hittar hos oss på VRGaming.

Beat Saber väntar på dig!

Detta är VR-spelet som har tagit världen med storm och fortsätter att vara en favorit hos spelare över hela världen. Med sin unika spelupplevelse och utmärkta träningspotential har det fångat våra hjärtan och själar. Beat Saber är helt enkelt ett spel som passar alla, oavsett ålder eller erfarenhet. Så varför vänta? Ta fram ditt VR-headset, greppa dina Beat Saber grepp och kasta dig in i denna unika rytmiska upplevelse.

OtterWorldly visar hur man spelar Beat Saber

Har du några frågor och funderingar eller har vi varit otydliga kring något så finns alltid vi på VRGaming tillgängliga för dig. Kontakta oss gärna på: support@vrgaming.se


Vi använder kakor för att vår webbplats skall fungera samt att tillhandahålla, utveckla och utvärdera tjänster i våra digitala kanaler, samt förse dig med anpassad kommunikation och marknadsföring. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.