Väntan är över – Meta Quest 3 är äntligen här

VR tillbehören till Meta Quest 3 – Inte långt efter

Efter en lång väntan är det äntligen här – Meta Quest 3, den tredje generationens VR-headset, som lanseras den 10 Oktober 2023. Med imponerande förbättringar jämfört med sin föregångare, Meta Quest 2, är Meta Quest 3 redo att ta VR-marknaden med storm. I detta inlägg kommer vi utforska några av de mest spännande funktionerna och fördelarna med detta innovativa headset. Självklart kommer vi även ta en titt på vad vi kan vänta oss när det gäller VR tillbehör till Meta Quest 3

Förstklassig Grafik och Visuell Upplevelse

En av de mest anmärkningsvärda förbättringarna i Meta Quest 3 är dess enastående grafik. Upplev VR-världar med enastående klarhet och realism, tack vare 4K+ Infinite Display. Det utökade synfältet ger dig också en mer immersiv upplevelse, och med Meta Quest 3 kommer du verkligen att förlora dig själv i virtuella äventyr.

Mixed Reality flätar samman spel och verklighet

Meta Quest 3 tar mixed reality till en ny nivå och låter dig integrera VR med din verkliga värld. Den avancerade omgivningskameran med full färg och stereoskopiskt djupseende ger dig möjlighet att se din omgivning och samtidigt interagera med VR-objekt. Detta öppnar upp oändliga möjligheter för spel och användningsområden.

Ljud som Omsluter och Förhöjer

Med Meta Quest 3 kan du omge dig med 3D-ljud av hög kvalitet. Ljudomfånget är 40 % starkare än på Quest 2, vilket ger en mer engagerande upplevelse. Oavsett om du streamar filmer eller spelar spel, kommer ljudet dra dig ännu närmare händelsernas centrum.

Kraftfull Prestanda för Snabbare Upplevelser

Denna tredje generationens VR-headset är utrustad med den kraftfullaste chippet hittills, vilket resulterar i snabbare laddtider och skarpare detaljer. Oavsett om du befinner dig på en virtuell basketplan eller bekämpar rymdskurkar, kommer Meta Quest 3 att ge dig den prestanda du behöver.

Touch Plus-kontroller hjälper dig interagera med VR-världen

Med Touch Plus-kontrollerna kan du interagera med VR-världen på ett nytt sätt. TruTouch-haptik ger en realistisk känsla, vilket gör att du kan reagera på allt du upplever som om du faktiskt vore där. Upplev spänningen att svinga en sabel eller kasta ut en fiskelina som om det vore på riktigt.

Meta Quest 3 Tillbehör förstärker din VR-upplevelse

Precis som för Quest 2 kommer det finnas ett brett utbud av tillbehör till Meta Quest 3 som kommer att förbättra din VR-upplevelse. Tillverkarna är på hugget och vi får signaler om att de verkligen satsar på Meta Quest 3. Vi på VRGaming är också på hugget och ligger på så hårt vi kan för att skynda på.

Vi är särskilt glada att meddela att ett justerbart huvudband till Meta Quest 3 från Zyber snart kommer att finnas tillgängligt i vår butik. Det är på väg till oss i detta nu. Ytterligare tillbehör från flera olika tillverkare kommer också snart att lanseras, vilket kommer att öka mångsidigheten och upplevelsen av Meta Quest 3. Bland annat så väntar vi på BoboVR M3 Pro, ett huvudband för Meta Quest 3 samt ett konverteringskit som gör det möjligt att använda M2 Pro även till Quest 3.

Vilka Meta Quest 3 Tillbehör kan man hoppas på?

Hösten/vintern kommer garanterat bjuda på en hel del nyheter. VR tillbehör för förvaring och skydd av Meta Quest 3 är något som behövs och borde komma ganska snart. Grepp i olika former tror vi också kommer lanseras skyndsamt. Dels hoppas vi på snabb tillgång till grepp som förstärker spelupplevelsen, som tex. Gorilla Tag/Beat Sabergrepp och Fitnessgrepp. Men även vanliga grepp som gör det bekvämare och säkrare att använda kontrollerna. Vi tror att tillverkarna kommer presentera nyheter i snabb takt för att snabbt kunna täcka upp samma utbud som idag finns till Quest 2.

Häng med här och i vår butik så ni inte missar några nyheter, som jag nämnde tidigare så kommer denna hösten/vintern bjuda på mycket nytt och spännande.

I videon presenteras konverteringskitet som vi väntar från BoboVR inom kort.

Har du några frågor och funderingar eller har vi varit otydliga kring något så finns alltid vi på VRGaming tillgängliga för dig. Kontakta oss gärna på: support@vrgaming.se


Vi använder kakor för att vår webbplats skall fungera samt att tillhandahålla, utveckla och utvärdera tjänster i våra digitala kanaler, samt förse dig med anpassad kommunikation och marknadsföring. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen.