Glöm Regniga Dagar: 5 VR-spel som får tiden att flyga

Glöm Regniga Dagar: 5 VR-spel som får tiden att flyga. VRGaming.se tipsar om spel som får tiden att försvinna

Ibland känns det som att tiden bara kryper fram, speciellt när man är fast hemma på grund av regnigt väder, känner sig lite krasslig, eller när det helt enkelt är en seg söndag. Då är VR den perfekta lösningen för att få tiden att flyga iväg! Ta fram ditt Meta Quest, kryp ner i soffan, och förbered dig på att förlora dig själv i en annan värld. Det finns en hel del spel som inte bara är underhållande och bra tidsfördriv, utan som också kan ge dig känslan av solsken på kinden. Här är 5 VR-spel som får tiden att flyga.

Idag tänkte vi tipsa om tre fantastiska VR-spel i pusselkategorin som håller dig sysselsatt, samt två reseappar som kan roa dig i timmar. Tetris Effect: Connected, I Expect You To Die, Angry Birds VR: Isle of Pigs, Brink Traveler och Wooorld är 5 VR-spel som får tiden att flyga. Och det bästa är att alla dessa kan avnjutas bekvämt sittandes och lämpar sig därför perfekt för en riktig slappedag.

För att göra upplevelsen ännu bättre finns det huvudband med inbyggt batteri som kan förlänga ditt äventyr avsevärt. Hos VRGaming hittar du BoboVR M2 Pro+ (för Meta Quest 2) och BoboVR M3 Pro (för Meta Quest 3). Glöm inte heller det extra batteriet BoboVR B2, perfekt för dig som vill maximera din speltid. Nu kan du verkligen få tiden att stanna, åtminstone för en stund.

VRGaming.se tipsar om Tetris Effect: Connected för Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro, PSVR och Steam

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect: Connected tar det klassiska Tetris-spelet till en helt ny nivå med sin hypnotiserande musik och visuella effekter som pulserar i takt med hur du spelar. Detta spel är inte bara en visuell fest för ögonen utan också en auditiv upplevelse som tar dig på en resa genom olika världar och dimensioner. Med ett flertal spellägen, både för en spelare och för multiplayer erbjuder Tetris Effect en djup och omslutande upplevelse. Spelet har en unik förmåga att anpassa sig efter din spelstil. Detta gör att ingen genomspelning är den andra lik, vilket ger spelet en oändlig återspelningsvärde.

Tetris Effect: Connected finns tillgänligt för Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro, PSVR och Steam

Du hittar spelet här: Meta Quest / Steam / Play Station

VRGaming.se tipsar om I Expect You To Die för Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro och Steam

I Expect You To Die

I Expect You To Die är en spännande blandning av pussel och äventyr. När du spelar detta spel placeras du i rollen som en hemlig agent med uppdrag att stoppa en ondskefull skurk. Med VR-tekniken kastas du direkt in i farliga situationer där varje objekt i rummet kan vara nyckeln till din överlevnad. Detta spel testar inte bara din problemlösningsförmåga utan utmanar även din förmåga att hålla dig lugn under press. Varje uppdrag är fyllt med smarta pussel, farliga fällor och oväntade vändningar som garanterar timmar av underhållning och nöje.

I Expect You To Die finns tillgängligt för: Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro och Steam

Du hittar spelet här: Meta Quest / Steam

VRGaming.se tipsar om Angry Birds VR: Isle of Pigs för Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro, Pico 4 och Steam

Angry Birds VR: Isle of Pigs

Angry Birds VR: Isle of Pigs förnyar den älskade mobilspelserien genom att introducera en helt ny dimension av gameplay. I detta VR-spel får du använda en slunga i förstapersonsperspektiv för att bekämpa de gröna grisarna och rädda fåglarnas ägg. Med mer än 17,000 användarskapade banor och möjligheten att skapa egna utmaningar, bjuder spelet på en närmast oändlig ström av innehåll. Dessutom erbjuder spelets fysikbaserade pussel en djup och engagerande upplevelse som utnyttjar VR-teknikens fulla potential.

Angry Birds VR: Isle of Pigs finns tillgängligt för: Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro, Pico 4 och Steam

Du hittar spelet här: Meta Quest / Steam samt i Pico-appen

VRGaming.se tipsar om Wooorld för Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro

Wooorld

Wooorld erbjuder en unik blandning av utbildning och underhållning genom att förvandla din vardagsrum till en virtuell glob där du kan utforska världen i 3D. Denna app är perfekt för både spelare och upptäcktsresande, med funktioner som tillåter dig att besöka städer, landmärken och naturunderverk. Med hjälp av rikligt innehåll från Wikipedia och Google Maps, samt AI-drivna guidade turer, blir varje utforskning en lärorik upplevelse. Wooorlds sociala funktioner och spel gör det möjligt för dig att dela upplevelser med vänner eller tävla i geografiska utmaningar.

Wooorld finns tillgängligt för: Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro

Du hittar spelet här: Meta Quest

VRGaming.se tipsar om Brink Traveler för Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro och Steam. 1 VR-spel som som får tiden att flyga.

Brink Traveler

Brink Traveler tar dig med på en virtuell resa till några av världens mest imponerande platser. Från norska fjordar till de vidsträckta öknarna i USA, erbjuder detta spel en oöverträffad känsla av närvaro och förundran. Med rumsskalig VR kan du röra dig fritt inom varje plats och upptäcka detaljerna i dessa storslagna landskap. Spelare kan även ta fotografier, samla intressepunkter och dela sina upptäckter med vänner. Med regelbundna uppdateringar och nya platser att utforska, fortsätter Brink Traveler att växa och också erbjuda nya spännande äventyr.

Brink Traveler finns tillgängligt för: Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro och Steam

Du hittar spelet här: Meta Quest / Steam

Oavsett om du är ute efter att lösa pussel, utforska nya platser eller bara njuta av lite klassiskt spelande, har VR något för alla. Med de rätta tillbehören från VRGaming, som BoboVRs huvudband med batteri, kan du förlänga dina äventyr och därmed verkligen få tiden att flyga förbi.