Upptäck BoboVR A2 och A2 Air Hörlurar

Njut av riktigt bra ljud utan att störa husfriden

Upptäck BoboVR A2 och A2 Air Hörlurar – Perfekta hörlurar till Meta Quest 2 för en fördjupad VR-upplevelse.

Hösten närmar sig och vi förbereder oss för mysiga stunder inomhus. För många av oss innebär det att vi tar fram våra VR-headset och dyker in i spännande virtuella världar. Men vad händer när vår spelglädje stör vår omgivning? Eller kanske ännu värre, när vi störs av omgivningens ljud? Spelupplevelsen kan vara fantastisk, men ljudet från ditt VR spel kan vara irriterande för de som sitter bredvid och ljudet från teven kan vara enerverande. Konflikter och slitningar kan uppstå. Men oroa dig inte, det finns en lösning som inte bara bevarar husfriden utan som också förbättrar din VR upplevelse. Med BoboVR A2 och A2 Air hörlurar till Meta Quest 2 spelar du VR ostört och utan att störa andra.

Varför Hörlurar? Finns Det Inte Andra Sätt?

Att sänka ljudet på ditt VR spel är en lösning för att bevara husfriden. Din omgivning kan då ostört syssla med sitt. Men den lösningen kan lätt förstöra känslan av fullständig inlevelse för dig samtidigt som du fortfarande störs av omgivningens ljud. Med BoboVR A2 och A2 Air hörlurar kan du förbättra ljudkvaliteten och din spelupplevelse samtidigt som du undviker att störa dina nära och kära. Låt oss ta en närmare titt på de fantastiska egenskaperna hos dessa hörlurar och deras skillnader.

BoboVR A2 Hörlurar ger dig den bästa spelupplevelsen med en enastående ljudupplevelse.
BoboVR A2 Hörlurar för den bästa ljudupplevelse.

BoboVR A2 Hörlurar

De förstklassiga BoboVR A2 hörlurarna är perfekta för dig som söker en riktigt immersiv VR upplevelse utan att störa din omgivning. BoboVR A2 Hörlurar är kompatibla med Meta Quest 2 och passar till de flesta huvudband på marknaden. De passar naturligtvis till BoboVRs egna huvudband men även till Meta officiella Elite Strap samt många tredjeparts huvudband.

Installationen är enkel tack vare den smarta sidoförskjutningsdesignen.

Magnetiska Fästen Som Ger Snabba Byten

Du kan enkelt växla mellan små och stora hörselkåpor beroende på situation. De mindre kåporna passar perfekt för aktivt spelande medan de större omsluter öronen och ger extra komfort under lugnare stunder. Med det magnetiska fästet är bytet mellan kåporna snabbt och smidigt.

Förbättrad Ljudisolering och Anpassningsbarhet

Hörselskydden är tillverkade av högkvalitativt proteinläder och minnesskum Detta ger inte bara en bekväm passform utan även effektiv ljudisolering för en mer fördjupande VR-upplevelse. BoboVR A2 hörlurar är justerbara och har en 2 cm upp- och nedjustering samt en 15° tilt-justering för optimal komfort och anpassning. Ljudet mutas när du viker upp hörlurarna över öronen vilket snabbt gör dig redo för att ta ett telefonsamtal eller göra dig redo för ett samtal med någon i rummet.

BoboVR A2 Hörlurar Erbjuder Fantastisk Ljudkvalitet

Med inbyggd effektförstärkarmodul och högkvalitativa högtalare garanterar BoboVR A2 hörlurar en imponerande ljudkvalitet. De fyra olika ljudeffektlägen – standard, bas, bio och spel – låter dig anpassa ljudet efter din smak och spelupplevelse.

BoboVR A2 Air- Hörlurar till Quest 2
BoboVR A2 Air för den som vill ha en lättare modell

BoboVR A2 Air Hörlurar

För de som söker en smidigare och lättare alternativ har vi BoboVR A2 Air hörlurarna. Dessa hörlurar behåller många av de fina egenskaperna hos A2-modellen med några skalade funktioner för att ge en mer lättviktig design.

Mångsidig Anpassning och Ljudisolering

Precis som A2-modellen har A2 Air hörlurarna hörselkåpor i två storlekar och magnetiskt snabba byten. De har också en högkvalitativ ljudisolering tack vare de mjuka och andningsbara materialen i hörselskydden.

Justerbarhet för Komfort

BoboVR A2 Air hörlurarna är utrustade med en svängbar arm som kan vridas 65° för att passa perfekt på ditt huvudband. Du kan justera hörlurarna upp och ner med 2 cm och luta dem 15° för att hitta den mest bekväma positionen. Du kan däremot inte muta dina hörlurar genom att vika upp dem över örat som du kan med A2.

Vilka Hörlurar Passar Dig

Skillnaden mellan BoboVR A2 och A2 Air hörlurarna är att A2 Air har en mer minimalistisk design med vissa funktioner avskalade. Om du vill ha ett lättare alternativ som ändå erbjuder fantastisk ljudkvalitet och komfort är A2 Air hörlurarna ett utmärkt val.

Skapa en Harmonisk VR-Upplevelse med BoboVR A2 och A2 Air Hörlurar

Med BoboVR A2 och A2 Air hörlurar kan du njuta av en fördjupande VR upplevelse utan att störa din omgivning. Välj den modell som passar dina behov och ge dig själv friheten att utforska virtuella världar utan att oroa dig för ljudkonflikter. Skapa harmoni i ditt hem och förlora dig själv i den spännande VR-upplevelsen.


Har du några frågor och funderingar eller har vi varit otydliga kring något så finns alltid vi på VRGaming tillgängliga för dig. Kontakta oss gärna på: support@vrgaming.se